Bebek İsimleri - kaçınmak Aile Çatışma

Bebek İsimleri - kaçınmak Aile Çatışma

Bebeğiniz Adlandırma çocuğunuzun doğum giden en zaman alıcı ve sinir bozucu süreçlerinden birisidir. seçimler on binlerce kelimenin tam anlamıyla vardır. Sizinle, hem siz hem de eşiniz üzerinde anlaşma tek başına bir izin mutluyuz bulmak için yeterince zordur. Ama diğer aile üyeleri dahil etmek başladığınızda ne göre bir şey değildir.

Bu durum genellikle bir akraba veya yakın arkadaş sonra bebeğinizin adını istiyorum oluşur. Belki de ailenizde bir gelenek bir büyükbaba sonra çocuklar adına veya sadece bir favori göreli kutlamak istediğim. niyet iyi olsa da, çatışma kesinlikle ortaya çıkacaktır duygularını incitmek alacak. Sanki sağ, endişe yeterince yoktu?

Peki bu zor aile durumlarda işleyebilir? Ilk olarak, bebeğinizin ve böylece seçim olduğunu hatırlıyorum. siz ve eşiniz kabul ediyorsanız, o yeterli olmalıdır. Ancak, bu sert burunlu tutum rahatsız teyzeler ve amcalar onarmak için küçük yapacağız. Doğal olarak, en iyi ders başta küsme gelen yakınları tutmaktır.

İyi bir yöntem tercih açıklayan aileniz için bir duyuru yapmak. insanlar bunu düz haber alırsam daha az kimseye hakaret etmek olasıdır. Aile dedikodularından tren abartmalar tanınıyor. Ayrıca, bu olmayan bir çatışmacı bir şekilde şeyleri açıklamak için zaman aldı beri önemsiz hissediyorum insanları tutar.

Son olarak, bir eylem iyi bir ders bu gizli bebek doğar ve insanlar görmek ve çocuğunuzun yakalayabilmeleri kadar tutmak içindir. değerli çocuğun silah olduğunda aile çekişmelerin hakkında kim yok edeceğiz. güzel yeni çocuk: ve buhar toplama gelen saçma isim argümanı tutacak neyin önemli odak tutacak bu anı bekliyorum.

aile çatışması göreli onurlandıran veya bebeğinizi istediğiniz isim vermekten tutmak izin vermeyin. Çocuğunuza odak tutun ve muhtaç yakınlarına yatıştırmak için yoldan çıkmak. Sonunda, size aile ilişkileri muhafaza memnuniyet duyarız. Biri sağ, sonra dışarıdasın bebek izlemek zorundadır?
Yazar Hakkında


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.