Bebek Lullaby



Bir Bebek doğanların için ~ Best Time ~

Genellikle bebek doğanların için ideal zaman olduğunu konuşuyor. siz ve eşiniz anne olmaya hazır, hem sizin hem de sağlıklı ve mali şartlar iyi durumda olan: Her çift, ideal kendi zamanı var. Bütün bunlar sizin yaş bağımsızdır.

Ancak bebek ve önemli ölçüde hayatınızı değiştirecek ebeveynlik doğanların, gebelik olduğunu iyi anlamak gerekir. Hayatını olarak daha önceki gibi dikkatsiz olmayacaksın.

Bir anket zaman modern kadının en bir bebek sahibi olmak için uygun olmak inanmak ne soran yapılmıştır. 20-28 yaş aralığı tek olarak bulundu.

, 25 yaşında -% 42 onlar 23 zaman çift bir bebek düşünmeye başlamak gerektiğine inanıyorum
% 28, 20 olması gerektiğini söylediğimde - 22,
28-18% o 26 olması gerektiğini söylüyor.

Kimse yirmi önce veya otuz sonra bir bebek sahibi OK olduğunu düşünüyor.

Let `s avantajları ve her yaş aralığındaki bir bebek sahibi dezavantajları kısa bir listesini yapın.

* Erken gebelik (20 önce)

Ana dezavantajı ise çok bir anne olmak için çok genç olmasıdır. Size ne adam sizinle ve böylece hayatını geçirmek istiyorum hayat, ne istediğimi iyi anlamıyorum.

Ayrıca eğitim ve henüz bitmemiş mali durumunuz istikrarlı değildir. Bu durumda bile satın bebeğiniz için memnun etmektedir için çok zor olabilir.

Zevk için gençlik ve başlangıç ​​birkaç yıl içinde bir bebek düşünüyorum!

* Optimal dönemde (20-24 yıl)

Bu dönemde sizin organizma, ancak gebelik için hazır ... 22 yılında çocuk sahibi oldukça sık görülen bir vaka daha bugünlerde bir istisnadır.

Tüm eğitim Öncelikle bitmiş olmalıdır. Lütfen daha fazla diğer yarısı bulgu da sorumludur, iyi bir iş ve rüya mükemmel bir kariyer yapma bulmak istiyorum. Dikkatli olun: Eğer 20 bebek sahibi değil iki nedeni bulup bulamayacağını, kesinlikle, bir sürü 25 daha bulacaksınız tekrar tekrar bebek geciktirir.

Hayatının bu dönemi gebelik için en iyi zamanı!

* Daha az optimal süre (25-30)

kadın Oldukça çok bu sefer en uygun dönem olduğunu düşünüyorum: Kendi ev var bu kez, senin mali ve dengeli sevgili adam sizinle. Ve ana şey size ileride çocuğunuzun çalışma ve iş düşünmeyen ile çok zaman geçirebilirsiniz.

Kendi çağdaşları ilk kez ikinci bebek, risk için çalışıyoruz düşünüyorsun!

* Sizin otuzlu (30 - ...)

30 yılda büyüyen sonra ilk çocuk doğurma kadınların sayısını istatistiklere göre. Eğer 26 sonra kadın daha az gebelik için hazırlanan ve daha az olur bilmelisiniz. Senin organizmanın bir çok şey zarar gördü: sigara ve aşırı yemek, kötü çevre ve ne değildir gibi kötü alışkanlıkları! Bu ana nedeni bebeğin gelişimi olası sapmalar sorumludur.

Etkinlik azalıyor ve ebeveynlik 20 daha sonra çok şey alacak.

Aynı zamanda geç çocuklar daha yetenekli ve daha sonra genç annelerin anımsadım bu yetenekli.

Hayatınızda bebek görünümünü gecikme etmeyin! Arkadaşlarınızın bebekler sizi güldürmek ve siz kendi biri için isim seçmiş ve doğurmak çekinmeyin, çocuk bezi ve çıngıraklar satın edebiliyoruz!

Yazar Hakkında

Genç bir anne


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.