Bebek Yatağı Güvenlik - Sıkça Sorulan Sorular

Beşik bebeğinizin onların çok fazla zaman harcamak nerede ve kendilerini güvende olduğundan emin olmak istediğim. Aşağıda beşik güvenliği hakkında sorulan soruları (cevapları ile) bazılarıdır. beşik Bebeğinizi yere nasıl yatak pozisyonu, tartışılmış ve genel güvenlik standartları gibi konular, diğer konulardır. Daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, İnternet ve ziyaret bebek mobilya mağazaları arayabilirsiniz.

S. bebek cribs için orada güvenlik standartları var mı?

Evet bebeğin beşik için bazı çok kesin standartlar vardır. 1974 yılında cribs artık kurşun bazlı boya ile boyanmış olması gerektiğini yasa yapıldı. O kurşun yenmesi (herhangi bir kaynaktan) öğrenme güçlükleri ve küçük çocuklarda diğer güçlüklere neden olabilir keşfedildi. beşik kaburgalar dışında en fazla 2 3 / 8 inç olmalıdır, bu bedeni veya yaralanma veya boğulma neden çubuklar arasında sıkışmış kafa getting bebeğinizin önlemektir. Yan çubuğu en düşük konumunda iken yatak üzerinde 26 santim olmalıdır. Çocuğunuz bir inç düzenli bir yatağa onu geçmenin zamanı gelmiştir kenar daha uzun fazla ise.

S. farkında olmanız gerekir Bebeğimin beşik bazı tehlikeler var mı?

Yatağınızın beşik rahatça uyum olmalıdır; bir hastaliga uygun yatak ve yan çubuk Boğulma neden şilte arasında kayma Bebeğinizi neden olabilir. Yatak yüksekliği en az üç farklı düzeylerde içine ayarlanması gerekir. Bebeğiniz daha fazla tırmanma veya düşmesini bebeğinizin önlemek için en düşük pozisyonda yatak koymak isteyeceksiniz mobil duruma getirin. Kaburgalar sıkı olmalı, gevşek kaburgalar küçük parmaklar tutam olabilir. muhtemelen düşmesini ya da Venedik gizli kablolara da karışık hale gelen bebeğiniz önlemek için bir pencerenin yanındaki beşik koymayın.

S. beşik hakkında bazı tarihsel gerçekler nelerdir?

Burada beşik gerçeklerin kısa bir kronolojik zaman satırı:

1973 - beşik kaburgalar için standart üzerinden kaymasını ya da kafa sıkışmış getting bebeğinizin önlemek için ayrı en fazla 2 3/8th santim olacaktı. Ayrıca, çift açılır sidebars norm haline edildi sürgüler.

1976 - beşik sonu panellerinde kesikler için standart sunulmaktadır. Sonunda paneller herhangi dekoratif kesme tasarımları olmamalıdır. Çocuklar ya da bacaklarda elde edildi ciddi yaralanma veya ölüme neden yakaladı başları.

1978 - Cribs şimdi toksik olmayan yüzey ile boyanmalıdır.

1981 - kesikler ile cribs iki model hatırladı vardır.

1988 - Bir gönüllü standart yatak destek donanım, yapıştırılmış veya vidalı bağlantıların yetmezliği, açılan yan mandalı yetmezliği ve gevşemiş diş çıkarma raylar giderir.

1990 - Hayır köşe mesaj ya da projeksiyonlar açılan yan üzerinde bir inçin 1/16th fazla olabilir.

1998 - California ve Washington görev otel cribs tam boyutlu cribs için belirlenen aynı standartları yerine getirmesi gerektiğini

1998 - Taşınabilir cribs şimdi tam boy cribs aynı standartlara uymalıdır.

S. nasıl bebek normal bir yatak için hazır olduğunda anlayabilirim?

Çocuğunuzun inç düşük pozisyonda yatak ile kenar daha uzun bir çift daha fazla duruyor zaman. Çocuğunuzun beşik sonrası tırmanış ise, onun güvenliği için düzenli bir yatağa koydular.

S. Nasıl onun beşiğine uyku bebeğimi koymak gerekir?

sırtında ya da uyumak için kendi tarafında bebeğinizin yerleştirin. battaniyeler yerine kullanın tek parça uyuyanlar. Bebeğiniz battaniyenin altında kayma olabilir ve muhtemelen boğmak. sipariş boğulma önlemek için, hem de tüm yastık ve oyuncaklar çıkarın.

S. güvenli bir battaniye ile bebeğimi kapatmak için mi?

Bir battaniye uyuyan bebeğiniz yeterince uyurken sıcak tutacak. kesinlikle bir battaniye kullanmak gerekiyorsa, yatak altında etrafında onu sokmak. yok onun göğüs daha yüksek gitmeli sonu panel ve battaniye doğru ayaklarıyla Bebeğiniz yerleştirin.

S. mesh taraflı beşik Bebeğim için kullanmak güvenli midir?

Evet, bir hasır beşik güvenli mesh boyutunda 1 / 4 inç, bebek giysileri üzerinde küçük bir düğme daha küçük az olması sağlanmaktadır. Yırtık, yırtık veya gevşek konuları olmalıdır. zımba onlar maruz bırakılmamalıdır örgü güvenli üst ray ve taban plakası takılı olmalı mesh takmak için kullanılması halinde.

S. güvenle Bebeğimin beşiğine tampon yastıkları kullanabilir miyim?

tampon yastıkları gerekli olmasa da, onlar güvenle kullanılabilir. Onlar çok ve yatak sabitlenmemiş kenarına yakın olmalı. Bebeğiniz tampon ve şilte ve boğmak arasında sıkışmış alabilir gibi tamponlar ve şişkin değil düz olmalıdır.

Q. Ben bebeğin beşik güvende tutmak için ne yapabilirim?

Amacıyla Bebeğiniz Kırık veya eksik parçalar olduğunu ve tüm bağlantılarını güvenli olduğundan emin olmak gerekir güvenli bir yer tutmak. böler veya çatlaklar düzenli olarak diş çıkarma demiryolu kontrol edin. bebeğinizin artan hareketliliği dayanacağı emin yatak bahar destek ve beşik olun. Kendisi yatak yok, yırtık veya delik bölünmeler olmalıdır.

S. Ben yatak alt zamanı geldiğinde söyleyebilir nasıl?

Bebeğiniz daha fazla, s / o veya ayakta pozisyonda kendini çekmeye başladığında o tek başına oturur ne zaman ya dışarı çıkma ya da düşmesini küçük bir önlemek için yatak düşürmek için zaman olacaktır aktif duruma getirin.

S. Bebeğimin yatağı üzerinde bir cep asabilir miyim?

Cep telefonu ve ev jimnastik ama bebeğiniz eğlendirmek için kullanılabilecek çocuğunuzun elleri ve dizleri üzerine almak veya kendilerine yetişmek mümkün olduğunda. Bu onlara karışmış olma bebeğinizin önleyecektir.

Sonuç olarak

emin bebeğin beşik yapma güvenli bir göreve devam etmektedir. yatağınızın Uygun konumlandırma, emin tüm bağlantılar bebeğin beşik o olmak için güvenli bir yerde tutmaya yardımcı olacak küçük parmaklar tutam hiçbir gevşek kaburgalar olduğunu ve güvenlidir. onun arka ya da yan üzerinde beşik onu yere ve ona elbise bir uyuyan oldukça bir battaniye kullanmaktan daha emin olun. Akılda bu ipuçlarını tutulması bebeğinizin güvende tutmak ve zihin bazı barış sağlanmasına yardımcı olur.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.