Kolik için Cure

Bebek masajı: Kolik için Cure

Kolik acıyor. çok stand by ve bir ebeveyn olarak başa onun çok zor ve yorucu olabilir soruna fiziksel ve vokal tepki - like it hemen hemen hiç ağrı olduğunu bilecek etkilenen bir çocuk babasıdır Herhangi bir ebeveyn. cehennem benim bebeğim içinde neler oluyor - Bu sormak için sık sık zor nedir?! o kadar yaygın ve pek çok sağlık ziyaretçiler anne nasıl başa ve belanın doğanın farkında olmasını bekliyoruz's gibi sorunu çıktığında.

Gerçektir: KİMSE kolik o, bir bağırsak sorunu olarak bir süre düşündü ve tuzağa rüzgar ile ilgili, ne olduğunu bilir, ancak bu bile tıp mesleğinin bu tür ağrıların nedeni hakkında bildiği tek şey nedenleri kadar olmasıdır fazla üç ya da dört gün bir hafta, bir gün ağlayan üç saat. , Onlar birkaç aylık fakat genellikle zaman çocuk, kadın ve erkek% 20, bebek gibi kolik acı: Bebeğinizin ya yalnız değildir. gripewater uygulama dışında: bir, biz diyelim, ilginç bir ürün aromalı, bu zor sorunun bir tedavisi uzun yıllar boyunca orada .... Şimdiye kadar ...

onlar ağrı olduğunda birçok anne içgüdüsel olarak çocuklarını ovalayın. Hepimiz biz kramp olsun o zaman kan akımı ve rüzgar hareketleri righted olabilir, bu yüzden onlar fiziksel uyarılması gerekir bizim bacaklarda masaj gerekir gibi, biliyorum. Bebek masaj kolik tutulmuş bebekler ile yoğun ve yapılandırılmış bir iletişim sağlar - ve tamamen çözünme sorununa akredite edilmiştir.

ayak için, baş akıntılar, masaj bu uzman formu bebek çok onların bakıcısı ile cilt teması cilt gereken, tam sahip görür; bu acı acı için yatıştırıcı bir olasılık. kolik bebeklerin ebeveynleri için özellikle teşvik teknik masöz, göğüs kafesi altındaki yumuşak, dairesel hareketlerle vücuda sindirilmiş gıdaların doğru hareketi teşvik eden bir eylem bebeklerin göbek ovmak gördüğü mide masaj vardır.

çok aile artık onların çocukları ile geçirmek sağlayan özel, sessiz kez masaj meyvelerini toplamaya başladık olarak bebek masaj tekniklerini öğretme Sınıfları, dünya çapında kullanılabilir. BBC son yapıştırma işlemi masaj samimiyeti ile kuvvetlendirilebilir belirterek, doğum sonrası depresyon ve bebeğine zarar gören anneler için egzersiz zenginleştirici kalitesi üzerine bir makale koştu. Aynı zamanda güçlü bir bağ, hayat daha sonra davranış bozuklukları önleyebilir egzersiz tarafından doğal olarak geliştiği ve öne sürülmüştür çocuklar oturma ve hatta çok erken yürüme görebilirsiniz dahil kas stimülasyonu.

İngiltere'de Sure Start merkezlerinin büyük çoğunluğu mevcut, bebek masaj kolik çocuğun etkileri acı ebeveynler için son olumlu bir çözüm sağlar. Düzeltilmesi uyku düzeni ve bebek anksiyete biten, bu çok basit olduğunu ve çocukluk çağı hastalıkları çok sayıda için mükemmel bir çözüm.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.