Ne zaman Baby Do What

Bebek Gider: Ne zaman Baby Do What


Muhtemelen bildiğiniz gibi bebek gelmeden önce, bebek gider, planlamak için işler listenizi yüksek olmalıdır. olması ve bir bebek yetiştirmek hiç ucuz bir yolu var: o, ter, iş, para, sabır çok alır ve daha mutlu, sağlıklı bir bebek var. Bazı çalışmalarda değil özel okul, özel ders, ya da üniversite de dahil olmak üzere, 18 yaşında zaman çocuklar için her yerde arasında 150.000 $ ve 200.000 $ harcayacak öneririz.

Eğer, büyük olasılıkla hiçbir çocuksuz sona ereceğini bebeğiniz için yeterli para, zaman ve enerji dek Ama eğer bekledi. Burada * ll sevinç yeni paket tadını çıkarabilirsiniz, böylece mali kolaylaştırmak için birkaç yol bulmak.

1. sağlık yardımı al - * t sağlık sigortası yok ise, ve bunu göze * t, doktor faturaları * gerçekten kolay reklamı var. Ama seçenekler orada insanlar tıpkı senin gibi için vardır. Bu bebek gider muhtemelen * t ailenizin ihtiyacı varsa yardım istemekten korkmayın yok, bu yüzden en büyük biri olacak.

2. Mümkünse, bebeğiniz emzirin. O * özgür, o * uygun, ve meme kanserine karşı yardımcı olabilir. O * bebek için beslenme iyi formu olarak tavsiye edilir.

Eğer * don * t emzirme t Eğer suçlu hissediyorum. (Kadın, Bebek ve Çocuk) WIC için başvuruda deneyin: http://www.fns.usda.gov/wic, eğitim kaynakları ve gıda ile orta ve düşük gelirli ailelere yardımcı olmak için tasarlanmış bir program. Ayrıca, toplu olarak formül satın alma kuponları kırpma ve zaman onlar sunulan ücretsiz numune kabul ederek para kazanabilirsiniz. Bu * yapmak olmadan yapamam bir bebek gideri.

3. Çocuk bezi - Bazı bezi diğerlerinden daha iyidir, ama en temelde aynıdır. Mağaza marka tek kullanımlık çocuk bezi gibi adını marka olarak, birkaç dolar kendi adını marka göre daha az iyi olabilir. yerine tek bir bez çocuk bezi kullanıyorsanız, daha da kaydedebilirsiniz. emzirme olduğu gibi, * sa biraz daha fazla iş, yer ama iyi bir değer.

4. Diaper Rash Önleme - yerine bebeğinizin pişik aldıktan sonra kendi alt onların bebek bezini değiştirmek her zaman uygulanan zeytinyağı bir damla ile önlemek, eyleme: (seni önce doktorunuza danışınız) harikalar yaratıyor.

5. Bebek maması - bu bebek maması söz konusu olduğunda, bir blender en iyi arkadaşınızdır: size en düşük bu bebek gider tutmaya yardımcı olacaktır. Sadece çok ucuz, ama * çok sağlıklı var! , Hızlı seyahatler, ya da özel günler için küçük bebek maması kavanozları kaydedin ve bebeğinize vermek sizin tarafınızdan yapılan yiyecek püre. Eğer hafta sonu bir hafta s * arz pişirir birkaç saat için, buz küpü tepsiye karışık sebze koymak ve ardından dondurucu torbası koyun. Eğer yemek saatinden önce, bebeğinizin * s iştah ve yaşına mikrodalga bir, iki ya da üç küp olabilir bağlı. O *, sağlıklı, hızlı ve ucuz var.

6. Giyim - Sizin için küçük bir pahalı tasarım giysileri satın almak gerek yoktur. Birine gerçekten bebeğinizi Tommy Hilfiger giymiş olduğunu fark edecek mi? Bebekler her şeye yakışır: * t paranızı boşa harcamayın yok! Eğer bahçe satış ya da ikinci el mağazalarından bebeğinizin giysileri en alabilirsiniz.

7. Oyuncak - Büyük işler, ancak * yok ve en pahalı son model almak için baskı hissetmek gerekir. Benim çocuklar onların oyuncakları gibi her gün kullanılan malzemeler ile mutlu etti: boş şampuan şişeleri (çok iyi bebeğinizin teslim etmeden önce onlar temizlenir ve durulanır emin olun), plastik kaseler, gıda ürünleri (margarin, ekşi krema, vb), bu plastik kaplar onlar, dayanıklı, bebeğinizin * s gelişmesine yardımcı olacak bazı oyuncaklar satın Ayrıca, vb biriktirecek olabilir ve yaşa uygun: para değerinde bir bebek gider.

8. Dilerse - bir irade alın veya eski güncellenir. Çocuğunuz için bir veli ve çocuğunuz * s miras (sıklıkla ama her zaman değil aynı kişi) mütevelli adı. bir irade olmadan, mahkeme bu kişilerin isim ve ayrıca isteyeceği yolu olmayabilir eyaleti kanunlarına uygun olarak varlıkları bölünmüş. çocuğunuzun * geleceği buna bağlı olabilir: * t bu bebeği gider kaçınıyorum yok edin. 150 $ ve 250 $ arasındaki küçük çocukların masrafları için bir güven içeren basit olacaktır.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.