Alternatif Bebek Giyim

Kim güneş altında yeni bir şey açıkça bebekler ve çocuklar için giyim son trend görmek beklemiyordum olduğunu ifade icat. 80'lerin punk rock neslin üyeleri bugün anne ve onlara iyi bir sayı ve Peter Pan yol seçti ki sadece büyümek reddetti görünüyor. "Alternatif" bebek giyim: Bu bahsedilen bebek giyim trendi için tek uygun açıklamasıdır. Anne "diye şirin bir punk değil mi?", Şimdi en anti-sosyal ve anarşist anne demek bile yapmak için tasarlanmış punk-rock ve bisikletçinin ilham giyim her şekilde kendi küçük Joeys ve Siouxsies elbise edebiliyoruz

çeşitli özel mağazalar Boş ve online perakendecilerin bir dizi, bebekler ve küçük çocuklar için tasarlanmış bu giyecek maddeleri gibi sloganlar taşıyan Tee gömlek öncelikle oluşur "Bu ... BIB DÜŞTÜ OFF okuyabiliyorsanız!" ve "Little Punker" gerekli siyahlar, kırmızılar, pembeler ve sıcak renkli. İngiltere'den bu makalelerin dolu ve çoğu sadece mail order ile ABD'de bulunmaktadır. İngiltere'de bir site Ralli Shack anılan "bib" sloganı gömlek gibi kafatası ve çapraz kemikler daha görünebilir bir desenle süslenmiş bir sıcak pembe tişört denilen de yesteryear panhandling punks Ancak, biriktirir, nakit biraz olmalı John Lydon veya Iggy Pop göğüs donning uydurma 10,00 £ (yaklaşık 18,00 $ ABD) satılıyor ve 6 mevcuttur, 18, ve 24 ay boyutları. On sekiz dolar, ve sığmayacak kadar tükürmek olacak bir bebek tee için oldukça ağır bir fiyat ama, iş bu sitelerin sayısı ile, bir pazar olması gerekir. Birkaç diğer teklifleri izleyin.

Kids Pencere

Bu İngiltere merkezli site teklif ABD, İngiltere, Avrupa ve dünya sürümleri ve geleneksel ve alternatif bebek giysileri satıyor. Özellikle ilgi Of "Jolly Roger" kurukafa tişörtler var, "Head Banger" tee ve iki efsane ve sloganlar taşıyan "hoodies". Fiyat aralığı yaklaşık £ 12,00 ile 16,99 £ (yaklaşık 22,00 $ 31,00 $-ABD). Evet, 6 aylık bir hoodie giyebilir! Sadece Eminem gibi!

Şanslı L'Devil il

Bu Amerikan site inanılan görünmek için var. Size uygun bir çatı altında biraz serseri bütün halinde bebek veya yürümeye açmak istiyorum her şeyi sunuyor. Tee shirt ilham rock ve pop kültür ("333 - Halfway to Hell" kişisel sık okuma Betty Page tee, okur Ramones saygı tee "Hey Ho, Let's Go" ve rahatsız edici mizahi tee dahil) ek olarak, şanslı L'il Devil önlük elbise ve her yerde kadın silueti kamyoncu tanıdık ve slogan benzeri görüntüler ayı tozluk gibi tam kıyafetler sunuyor "Çünkü ben baba İçecekler Cry." Fiyatları 17,00 $ 18,00 $ tee-shirt, 34,00 $ 36,00 $-önlük elbiseler için, ve 17,00 $ tozluk için arasındadır.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.