Disney Baby By Giyim



Disney ve çocukların süt ve kraker gibi birlikte gidin. Sadece bir hemen hemen her Amerikan evde çocuklar tarafından lisanslı ürettiği tarafından yapılmıştır ev, bir şey ya da Disney tarafından onaylanan orada ikamet ettiği göz önüne alındığında.

onlar iş oldum gibi Disney ve çocuklar var gibi bu doğal yakınlık nedeniyle, Disney Corporation neredeyse sürece çocuklar için giyim yapmaktadır. George Lucas, 1977 yılında Star Wars ile film lisans tie-ins para olduğunu kanıtladı zaman lisans ve merchandising Bu tür yeni seviyelere çıkardı. Bugün bir Disney filmi çocuk ve bebeklerin vardır serbest bırakıldığında hızlı Bambi söyleyebiliriz ebeveyn daha ana karakter likenesses taşıyan giyecek maddeleri. Bazı Disney başlıkları isabet ederken ya da özledim bu gün (Finding için olanlar ile Range Ana Sayfa numaraları karşılaştırın Nemo) ve hem çocuklar ve aileleriyle bir noktaya dokunmak gibiydi şirket hala çocuk, yeni yürümeye başlayan çocuklar büyük miktarda satan başlık var 've bebeklerin bu filmleri ile ilgili giysi.

Little Mermaid

Piyasaya sunulduğundan, çocuklar ve ebeveynler hala Little Mermaid Aşktan sonra bile on altı yıl. Her küçük kız ve (itibari denizkızı) Arial olmak istiyor anneleri onlara yardımcı umursamıyorum. Disney hala t-shirt, mayo ve bebekler ve çocuklar sürüler halinde filmin motiflerle için çeşitli giyecek maddeleri satıyor.

Kayıp Balık Nemo

Disney'in en sevilen son sürümleri biri, Nemo bebeklerin giysi tasarımları büyük miktarda sunuyor bulma. Denizkızı gibi, filmin su teması kız ve erkek çocuklar için benzer mayo ve yaz giyim, özellikle de kendisini ödünç. Aslında, ilk öğe Disney Direct, şirketin web deposunda "bebekler" sayfasına girdiğinizde listede, kızlar için bir Finding Nemo tek parça mayo.

Klasik Karakterler

Daha fazla bir şeyleri değiştirmek, daha fazla aynı Birinin dediği ve o şey üzerinde olabilir muaftır. bebekler ve çocuklar için tüm Disney temalı giyim ki, hiçbir öğe daha fazla çocuk ya da Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald Duck, Goofy ve sevimli köpek Pluto görüntüleri ayı dışında aileleriyle popülerdir. Bu hiç yok olası değildir ve bu nedenle kreşe bir köpük tuğla atarak bir çocuk Mickey ile en az bir çocuk vurmak olasıdır popüler bebek giyim öğelerdir stenciled ya da onun giyim üzerine yere basılmış. Yeter size küçük Mickey veya Minnie Mouse için rahat giysi seçiminde olduğunuzda Disney tasarımları ile yanlış gidemez demek.
Yazar Hakkında


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.