Keepsake olarak Bebek Moda

Bebek Takı: Keepsake olarak Bebek Moda

anne ve bebek için Eşleştirme takı her zaman sevimli bir dokunuş olduğunu ve bebeğin tüm büyümüş olduğu için bir hatıra olabilir. bebek takı ile birlikte manevi değeri ölçülemez. takı Bazen bazı öğeler anılar gelir; bu bilezik, küçük bir Sarah ilk adımlar attı hemen sonra satın alınmış gibi, ya da bu Davey ilk kelime söylemeye başlamadan önce kısa bir süre satın alındı ​​kolye.

dediğimiz zaman "bebek takı," biz genellikle bilezik demek: bebekler için süsleme en güvenli öğe. Birçok bebek bilezik bebeğin adını heceleyerek bu harf-blokları ile birlikte gelir. Bu iyi okumayı öğrenmek için bir bebeğin ilk fırsat olabilir! Bazı bebek ve aynı zamanda oyuncak olarak çift bilezik bazı takılar sallandı ve kolay bir bebek için onlara sevdirmek verebilecek renkli boncuklar ile gelir.

Ama bu bebek takı kullanmak sevimli ve eğlenceli olduğunu itiraf bazı anneler ilgilidir: takı çok bebek bu kadar yakın tutmak için tehlikeli değil mi? Diş çıkarma bebek, onların bilezik ısırır ya da ağızlarına onları koymak istiyorum eğiliminde olacaktır - ve bebek takılar, öğenin kendisi, ya da parçaları çıkarak yutmak değil mi? Ayrıca, won't gümüş, altın, ve bazı plastik bebeğin cilt için kötü olabilir?

Bebek takı bebeğin fevkalade hassas cildi tahriş tutmak için mutlaka hipoalerjenik olduğunu. bebek takı ile gelen takılar sıkı dokuma genellikle, bu nedenle düşme veya ayrı bebek diş çıkarma olsa bile hiçbir tehlikesi yoktur. Bebek takı da güvenli tokalar vardır. Pin veya mandalları keskin tokalar kesinlikle bir hayır-hayır.

daha fazla vücut aksesuarları takdir yeteneğine sahiptir Toddlers, aslında, onlar ile oynayabilir ve diğer çocuklar için göstermek özellikle olanlar takı spor keyfine varabilirsiniz. Anne ve baba kendi çocuğu kendi bilezik ortaya çıkarmak olabilir. Sonuçta, bebeklerin ve küçük çocukların görsel uyarıcı ve çekici parlak, ışıltılı ve eğlenceli şeyler için teşekkür ederiz. Bebek takı onlar keyfini bir şey olduğunu ve çok hızlı bir şekilde geçtiği zaman bir hatırlatma olacaktır.
Yazar Hakkında


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.