Bebek Yatağı Tavsiye ve İpuçları


Tebrikler! Sen sadece bir bebek sahibi olduğunu öğrendim. Bu İster birinci ya da değil cribs bakmak gerekir. Eğer zaten bir tane var mı? bir antika mı? İkinci el beşik antika olsun veya olmasın dikkatlice baktı gerekmektedir. Bu sizin yeni bir bebeğin güvenliği içindir.

Vida, cıvata, ve / veya diğer bağlantı elemanları her yerde olmalıdır. Onlar gevşek mi? Bebeğinizin ağırlığı altında yatak tutun pozisyonu mi? Bu size beşik bebeğiniz koymak önce test edilmesi şarttır. Yaklaşık 4 aylıkken bebeğinizin ağırlığı yaklaşık olarak bir şeyler alın. onun konumunu yapacak emin olmak için şilte onu Bounce. Öyle değilse bebeğinizin ya da daha kötüsü ciddi şekilde yaralanmasına neden olabilir.

(Zaten yukarı değilse) çok dikkatle beşik yer nerede düşünün kreş kurarken. Bir pencere yanında beşik yer varsa ve kordonlar kısaltabilir ya da bir yere onları çapa bebeğiniz ulaşamadığı ve onları bir tutmak ya, jaluziler var. tüm olası pencerenin yanındaki beşik koymaktan kaçının ise. s / o muhtemelen hangi bebeğinize ciddi yaralanmalara neden olabilir düşebilir; bebeğinizin bir bebek ve s içine büyüdükçe / o beşik çıkıp çalışır.

Battaniye ve bebeğinizi mutlaka iyi bir karışım değildir. SIDS bugün olayları ile, belki de risk adresinde bebek yazabileceğim her şeyi yapmak emin olmak istiyorum. Bir uyuyan içinde yatağa bebeğinizin koymak için daha fazla önerilir. kesinlikle bebek bir battaniye var varsa, sıkıca ve bebeğinizin ayakları footboard dokunma ile yatağın ayak altında sokmak. Ayrıca kadar battaniye altında kaymasını ve boğucu onu engellemeye yardımcı olacağı gibi göğsüne daha battaniye herhangi bir bebek daha yüksek koymak istemiyorum.

Tampon yastıkları ama büyük bir kavram olup sabitlenmemiş sürece, ve tamponlar yatak ve muhtemelen boğucu arasında kayma bebeğinizin bir riski vardır. Bunları kullanırsanız onlar beşik her köşesinde en az sekiz yerlerden birinde demirlemiş gereken en az iki tarafın her birine eşit aralıklı. alt ve üst için, her 16 bağları toplam olmalıdır.

Cep güzel bir yanı vardır ve güzel bir görünüm ama ... dikkatli burada olduğunu bebeğinizin üzerinde oturmaya başlar gibi kısa bir cep kullanıyorsanız onun cep içinde karışık getting bebeğinizin önlemek için aşağı alınmalıdır kendi. Aynı zamanda bebeğinizin kısmak olabilir ki hayır küçük çıkarılabilir parçalar olduğundan emin olun.
Daha önceki bir çocuk için olup olmadığını veya bir başkası yatak dikkatlice göz atın sizi aldım senin beşik ikinci el bir meselesidir. Hiçbir çatlak veya delik yatak kapsayan orada olduğundan emin olun. emin de yatak düzgün beşik sığan olun. Burada yine, çocuğunuz ve kenar çubuğunu veya sonunda panoları yatak ve boğmak arasında kayma olabilir. Yatak beşik rahatça oturmalı. Artık bebeğinizin beşik kullanmak sayfaları da düzgün oturmalıdır kaymaz ve slayt. Sac çapa ve yatak altında kağıda kanca yerde tutmak mevcuttur.

yatak pozisyonu çocuğunuzun güvenliği için şarttır. o pozisyonda onu değiştirmek çok kolay, çünkü bebek ilk eve geldiğinde Çoğu anne yüksek pozisyonda yatak koymak. Bebeğiniz daha aktif hale geldikçe buna göre yatak alt isteyeceksiniz. Bebeğiniz ayakta pozisyonda kadar çekmeyi başardı sonra ve mümkün olan en düşük pozisyonda yatak koymak, bebeğinizin güvende olduğundan emin olmak için yan bar ve yatak üst arasındaki mesafeyi ölçün. en düşük pozisyonda yan çubuğunun üst mesafe yatak üzerinde en fazla 26 cm olmalıdır. çocuğunuzun kafası yan çubuğu üzerinde ise ya da beşik çıkıp, belki zaman düzenli bir yatağa çocuğunuzun hareket etmek için. Bazı cribs yatak çocuğunuzla birlikte büyüyecek tat haline dönüştürülebilir.

Beşik kendini riske bebeğinizin koyabilirsiniz şeyler için gözden geçirilmelidir. Eğer sonunda Komiteler oyulmuş süslü tasarımları var bu cribs gördünüz mü? Bunlar güzel ama onlar çocuğunuz için bir tehlike oluşturuyor. Çocuğunuz başını ya da kol ve bacak yakaladı alabilir ve bir yaralanma sürdürmek. Basit güvenli çocuğunuz olabilir beşik tasarımı.

kaburgalar dışında en fazla 2 3 / 8 inç gerektiğini cribs devlet için yaklaşık 1974 federal güvenlik kuralları beri. Bu başını kaburgalar arasında sıkışmış getting bebeğinizin önlemektir. Bu bebeğin zarar görmesine neden olabiliriz ama ve kaburgalar bazı kaldırılması gerektirecek tek başına bebeğinizin güvenliği taviz verecek.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.