Ucuz On Giyim



sanat dünyasında, Postmodernizm olarak adlandırılan bir hareket vardır. Eğer bir sanat öğrencisi, ya da bir sanatçı veya bir sanat profesörü değilseniz, gerçekten Postmodernizm hakkında bilmeniz gereken tek bir şey var. Sen ne istersen yapabilirsin anlamına gelir. Aslında, yeni bir eski şeyler almak, önce gelmiş şeylerin bir kaynaşması olduğunu. Ne bu bebek giysileri ile ne ilgisi var? Hiçbir şey onu istiyorum.

Belki de karıştırdı veya kurdele ile sarılıyor pembe ve mavi, temel seçenekler hasta genç bir anne konum. Belki de ikinci ya da üçüncü çocuk üzerindeki konum ve bebeğiniz için stilleri de değişmemiştir sinirli ve tekrar tekrar aynı şeyi bakarak yoruldun. sizin bebek onlar hızla büyümek önümüzdeki boyut içine büyüdükçe Belki de sadece her iki haftada bir bebek giysileri için alışveriş gibi hissetmiyorum. Herhangi bir durumda, hayal kırıklığı bir çözümü var.

bebek kıyafetleri olmayan pek çok şey vardır, ama olabilir. sizden ne gibi? Hakkında bandanas? Bu Bebeğiniz çok küçük olduğu, doğru. ufacık Bopper Club kız gömlek gibi bandanas giyebilir yaparsanız, çok bebek bir sığabilir nasıl hayal! Bandanas ve bir gömlek gibi yaz saati veya bir bez örtü için harika olduğunu dikiş biraz olmadan başarılı olabilir! Snipping ve dikişli biraz, bir bebek boy elbise ya da pantolon çifti için malzeme bol var.

genç kadınlar için yapılmış Baby doll t-shirt büyük bebekler ve hatta çocuklar için elbise olarak idealdir. Emin, onlara yazı bazı "çocuksu" öyle olmayabilir ama bebek elbiseler içinde aynı fiyata bulabilirsiniz daha fazla nötr stilleri bazı çok daha şık olurdu.

Kendi yıpranmış giysiler alarak ya da sadece kıyafetler malzemesi olarak bebeğinizin için giyim senin zamanlar sevdiği giyim yoluyla tarzı kişiselleştirmek için mükemmel bir yoldur yapmak için hasta konum. O paradan tasarruf edecek ve size dolaba biraz daha fazla yer vermek. Eskiden, önce ama şimdi bir kalaysız şekilde gelişiyor ya da belki de belirli bir alanda noktalar giymek bir t-shirt var mı? Eğer öyleyse, yalnız değilsiniz! t-shirt malzemelerin çoğu kurtarılabilir ve en az iki dolara satın alınabilecek basit bir model ile oynamak bebeğiniz için bir bütün kıyafet haline.

Bebeğiniz eğilimindedir için kullanılabilecek diğer ev eşyaları çok sayıda bulunmaktadır. Normal büyüklükteki banyo havlusu, örneğin, birkaç dakika içinde zaman sırf hamam veya plajda giymek bebeğiniz için bir elbise haline dönüştürülebilir. bebeğim, sadece bazı aksan ve tasarımcı elbiseler için ucuz bir alternatif yapacak havlu bir başlık ekleyerek bir bebek, zaman ve sadece bir mağaza de satın alamazsınız bir tür ifadenin bir tanesidir. Eğer malzeme ve eski giysi o asla kullanılan hurda dışarı atmak önce yaratıcı zihin dolaşmak edelim. Cüzdan ve bebeğiniz size teşekkür edecek.
Yazar Hakkında


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.