Bebek İsimleri - seçme Trendy veya Geleneksel

bebek isimleri listeler sadece ne bebek isimleri merak veya kendi adın popülerlik merak, sizin yakında-to-be-doğmuş erkek bebek ya da kız bebek için bir isim arayan ister, her zaman bakmak için eğlenceli Şu anda sıcak.

Ne ben, özellikle yılda bebek isimleri popülerlik izlemiyor ilginç buluyorum. mevcut 1880 kadar ABD hükümeti bebek isim listeleri bakarak, bazı eğlenceli desenler kız bebek isimleri özellikle açısından, ortaya çıkarlar.

Örneğin, Victoria zamanlarda Meryem, Sarah ve Ruth gibi İncil adları, çok kız bebek için popüler oldu. bir çocuk Martha, Alice, Bertha ve Minnie gibi isimler de dahil olmak üzere, 1960 yılında büyüyen gibi, bana çok eski moda kulağa çok bebek isimleri de vardı.

1950'lerde bazı bebek isimleri için 1920 YTL popülaritesi arttı. Mesela ben çok Susans, Debbies, Patricias ve Lindas ile okula gitti. Bu bebek isimleri Tüm Jennifer, Jessica ve Nicole gibi meraklısı isimlerle, 1980'lere gelindiğinde, değiştirilmesi, azaldı beri var. Ben okul öncesi storyhours Lauren ve Jenny adlı küçük kız, ve Alex ve Matthew adında küçük erkek doldurulur edildi 1980'lerde bir çocuk kütüphaneci iken.

Son zamanlarda Hannah, Abigail ve Ethan, artı Sarah, Rachel, Joshua, Jacob ve Samuel gibi birçok İncil gibi isimler daha çok "eski moda" bebek isimleri de ilgiyi bir sürü oldu. Ayrıca Madison, Ashley ve Brianna kız bebek için, ve Brandon ve Logan bebek çocuklar da dahil olmak üzere geleneksel olmayan bebek isimleri bir artış var oldu.

O Whys ve bu tür gelişmelerin wherefores dikkate ilginç. Bazen, ben şüpheli, belirli bir aktör ya da kurgusal karakterin popülerlik belirli bir isim ile birçok bebekler neden olabilir. Örneğin, ağabeyim ve kız izlerken büyürken tarafından önerilen 1970'lerde ve 1980'lerde bir isim doğumlu Lauras bazıları ise "Prairie üzerinde Little House?" "General Hospital" ın süper popüler Laura ün bazı atfedilebilir mi?

Bugün Madison filmi "Splash" 1984 yılında çıktı kızlar (2003 sıralamasında 3 numara), ama bir çok yüksek rütbeli bebek ismi, Tom Hanks 'karakteri Madison iyi niyetli bir isim olmadığını Daryl Hannah karakterini anlattı.

bebek kız isimleri oldukça moda kaprisleri ve top ten listelerine zamanla kökten değiştirebilir konu gibi görünüyor olsa da, ben genel olarak, çocuklar için en iyi bebek isimleri çok daha stabil, fark ettik. John William ve James gibi isimleri bebek çocuklar genellikle nesilden nesile bazı bebek isimleri popülerlik sürdürmekte, babalarının adını da muhtemelen, çünkü uzun ömürlü oldular. kenara "Junior" faktörü, bebek erkek çocuklar da daha az hayali isimler verilmesi meyillidirler.

popüler veya benzersiz bir isim nasıl ne zaman bir bebek tabii ki var, diğer pek çok nokta dışında düşünmeye adlandırma. Burada ve yeni bebek için bir isim seçerken onları da almak için diğer çocuklarla birlikte kullanabilirsiniz süreci eğlenceli hale getirmek için bazı yararlı ipuçları verilmiştir:

1. Bebek isimleri soyadınız sesi ile güzel gitmek gerekir. Ayrıca, bir ad ve iyi birlikte gidecek bir göbek adı seçin. (Erasmus Beelzebub Smith gibi Yani belki bir şey değil!)

2. Ailenizin tüm gibi bir isim bulur Ne zaman yeni bir bebek daha güldürmek olacak baş harfleri ile bir isim vermeyin emin olmak için baş harfleri bakmak. (PIG eşittir Yani belki değil Pamela Iris Green,!)

3. Eğer diğer çocuklar o kadar küçük kardeş eğlenceli hale getirecek ya da o kadar büyür sıradışı bir bebek isim istemeyebilirsiniz. (Belki Rosebud veya Pekmez!)

4. Ayrıca bu yüzden bebek on yaşında zaman komik ses olacağı trendy bir bebek isim istemeyebilirsiniz. (Bu yüzden belki Sunshine!)

5. Muhtemelen, ama gerçekten bir sevimli bebek sevimli's bebek büyüdükçe saçma sesi olacak bir ad almak gerekir. (Bu yüzden belki Dimples!)

6. insanlar onları kısaltmak aşağılayıcı takma üretebilir kaçının bebek isimleri. (Bu yüzden belki Smellonius veya Smelly kısa için!)

7. Siz ve aileniz ya da büyü insanların her zaman ve yanlış senin zavallı küçük kardeş daha düzeltmek hayatın içinden geçmek zorunda kalır alacak telaffuz çok zor bir isim istemeyebilirsiniz. (Belki parlaklık gibi bir şey değil, ya da Incandessints nedir?)

8. Sizin ve ailenizin sevdiği yakınları veya ataları veya ailenizin etnik kökenlerini göstermek özel isimler onuruna bebek isimleri almak isteyebilirsiniz. Hatta bir kitap ya da film seni seviyorum özel bir isim bulabilirsiniz. (Harry gibi mi?)

9. Eğer bebek isimleri kitapları incelemeniz ve senin gibi özel bir anlamı vardır birini seçmek isteyebilirsiniz - ". Cesur" tatlı "ya da" tür "ya da gelir belki bir şey (Belki pısırık değil!)

10. Eğer anne veya baba akşam yemeği için tüm aradığınız eğer öyleyse ya da o ses olmayacak büyükannem için bir doğum günü kartı imzalayarak, adınız ve diğer kardeşlerin ve kız isimleri ile güzel gidecek isimler hakkında düşünmek isteyebilirsiniz çok çılgın .
(Bu yüzden belki de değil "Happy Birthday, Büyükanne! Aşk, Joey, Cindy ve Dweevo!")

orada sizin için mükemmel bir isim için arama, çok iyi şans bekleyen isimler yüzlerce var!


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.