Bebek Oto Koltuğu Güvenlik - Sıkça Sorulan Sorular

Bu yazıda, bebek koltukları hakkında bilgi ve Bebeğinizi arabada güvenli tutarken sağlanacaktır. Yeni ve ikinci el bebek araba koltuğu satın almak için ipuçları vardır. koltukları hakkında en çok sorulan soruların bazılarına cevaplar da verilmektedir.

S. en iyi bebek araba koltuğu?

En iyi araba koltuğu bebeğinizin boyut ve ağırlık maçlar biridir. Ayrıca aracınızda düzgün uyan kolayca yüklenir.

bebek araba koltuklarının S. tipleri mevcuttur?

bebek koltuğu, ön tarafına bakacak araba koltukları ve konvertibl koltuklar gibi bebek araba koltuğu çeşitli türleri vardır. , Güçlendirici koltuklar ve entegre araç koltukları (ön veya arka yüzünde olabilir), aynı zamanda kombine koltuk vardır. koltuk her türü ile çeşitleri vardır.

S. beş noktalı emniyet kemeri ya da benim bebek için bir kalkan güvenli midir?

Bir kaza durumunda koltuğuna sıkı bebeğinizin tutar çünkü beş nokta emniyet kemeri çocuğunuzun büyük bir koruma sağlar. A T-Shield veya over-the-head kısıtlama ya da çok fazla yer veriyor tombul tummies ve bacak şekilde alabilirsiniz. T-kalkan sap bebeğinize ciddi yaralanmalara neden olabilir.

S. Nasıl nasıl güvenli bir şekilde Bebeğimin araba koltuğu yüklemek için öğrenebilirim?

Tüm koltukları (çoğu ikinci el koltuklar hariç) yazılı talimatları ile gelir. tarifi okuduktan sonra eğer hala düzgün nasıl kurulacağını bilemiyor. Sizi arayabilir veya üretici e-posta. Bazı polis karakolları ve hastaneleri de yardım programsas var.

S. bebek araba koltuğu Çocuğumun güvenli bir doğru yolu var mı?

Evet, hangi arabasının koltuğuna çocuğunuzun güvenliğini sağlamak için bir doğru yolu yoktur. Eğer araba koltuğuna bebeğinizin güvenli Nasıl olasılıkla yaş ve boy bebeğinizin bağlıdır. yaştaki bir yaşından küçük çocuklar için de arka arka koltuk centerof sandalye karşı karşıya konulmalıdır. Büyük çocuklar ön ve koltuk genellikle sipariş omuz / tur kemer kullanabilmek için sürücü veya yolcu arkasında yer alır bakan oturabilir.

S. MANDAL nedir?

MANDAL Alt Çapalar ve Çocuklar için tethers anlamına gelir. Bir bebek araba koltuğu montaj sistemidir. Alt koltuk ve koltuk kendisinin arka alt arasında bağlıdırlar kanca. Urgan parçası bebek araba koltuğu karşı karşıya ileri güvenliği ve çöküyor bebeğin başının aşırı hareketi engelleyen bir klip ile emniyet kemeri malzemeden yapılmış bir kayış olduğunu.

S. bir Urgan nedir?

Urgan bir klip ile emniyet kemeri malzemeden yapılmış bir kayış olduğunu. O koltukta klipleri verdiği ve ön tarafına bakacak bebek araç koltuğu korur. Bir çarpışma yılında yaralanmaların şiddetini azaltarak, koltuğun aşırı hareket ve bebeğin başı engeller.

S. Çocuğumun bir destek koltuğu olmadan araba emniyet kemeri kullanmaya hazır olduğunu söyleyebilir misiniz?

Çocuğunuzun s / o ve arka koltukta yol sitall olabilir diz koltuğun kenarına rahatlıkla bükebilir araba emniyet koltuğu sistem kullanıma hazır olacak. Kemer boyun ve kol ve bel kemeri arasında omuz düşük ve dokunuşlar uyluk olduğunu geçer. Çocuğunuzun tüm gezi kalkmamak gerekir.

Q. Bir bebeğin araba koltuğu uçakta güvenle kullanılabilir mi?

Evet olabilir. Havayolları onaylı araba koltukları olmak yaş çocuklar 2 ve altında gerektirir. Koltuk 16 inç ya da uçak koltukları sığacak şekilde daha az olmalıdır. öncesinde Çağrı ve ifyour koltuk bulmak onaylı bir koltuğum. uçak, hostes / es sonra da, assistyou mümkün olacak.

S. güvenli bana ikinci el bebek araba koltuğu kullanmak için mi?

o ikinci el bebek koltukları kullanmak daha güvenlidir Evet, bir güvenlik kontrol edebilirim sağladı. Kemerleri ve koşum yıpranmış olmamalıdır veya kırık. ve çatlak veya yırtık koltuk örtüsü içinde olmalı koltuk kolayca yaslanmak gerektiğini ve bebek oturduğunda dik zaman muaftır. onu satın olmayan bir araba kazasında olmuşsa, güvenli bir şekilde çocuğunuzun dizginlemek kabiliyetini girildiğini, koltuğun tarihin içine bak. koltuk manuel gelmez ise doğru olacaktır koltuk bunu kullanmıyorum fazla 5 yaşında installed.If koltuk sağlamak için üreticisine başvurun, bir çarpışma ve Büyük bebek araba koltukları da olabilir olmayabilir Yeni model arabalar uygun.

benim bebek araba koltuğu geri çağrıldı ise S. ne yapmalıyım?

Çoğu durumda, üretici bebek araba koltuğu geri çağrıldı ise ne yapacağını talimatlar verecektir. bunu ücretsiz olarak yerini alacak bazı durumlarda size hiçbir ücret ödemeden de yedek parça almak için yere getirmek olacaktır.

S. bebek koltukları özel ihtiyaçları olan çocuklar için kullanılabilir mi?

Özel ihtiyaçları olan çocuklar farklı korkuluk sistemleri gerekebilir. Görüşmek sizin çocuk doktoru ile seçenekleri. Easter Seals gibi Ajanslar programları ve özel ihtiyaçları çocuklar için bebek koltukları hakkında bilgi var.

S. benim bebek araba koltuğu için emniyet kemeri en iyi türü nedir?

bebek araba koltukları da koşum dört tipi vardır. Altı noktalı emniyet kemeri omuz iki askıları, kalça iki ve iki kasık de vardır. Beş noktalı emniyet kemeri omuz iki askıları, kalça iki ve kasık birine sahiptir. T-kalkan havai kalkan aşağı başının üzerine geliyor ise ve de kasık mandalları kasık sürgüler dolgulu bir üçgendir. Güvenli koşum beş veya altı maddelik koşumları vardır. Bu çarpışma durumlarında bebeğin aşırı hareketi önler. T kalkan ve üzerinde kafa kalkanı ve çok fazla oda için izin Bebeğiniz kazasında arabadan atılır olmasına neden olabilir.

Sonuç olarak

Bebeğinizin gelince dikkatli yan tarafındaki err eğer yanlış olamaz. Boyut ve ağırlık bebeğinizin hem de bütçenize satın alacak ne tür bir koltuk karar verecektir. Bu makalede arabada sizinle Sürüş sırasında bebeğin güvende tutmak için ipuçları bir dizi ile sağlamıştır.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.