Bebeğim hazır mısınız Geliyor

Bebeğim hazır mısınız, Geliyor?
Uzun bir hamilelik olmuştur. Muhtemelen yorgun ve daha sık sonra değil eskimiş hissediyorsun. Ama, sen bebeğin gelişi için hazırlanan? tüm bebek giysileri, bebek mobilya ve size gereken yataklar var mı? Belki sen kendini bile olması gereken emin değil misiniz? Değil mi, size burun altı bebek sağ için ihtiyacınız olan tüm ürün bulabilirsiniz hazırlamak size yardımcı olacak bir bebek duş yoktu bile, endişe!



bir anne bebek için hazırlanıyor olması en büyük endişeleri biri bebek odası. doğru bebek mobilya ve yatak takımları olması esastır. Ama, ne gerek ve ne gerekmez mi? Elbette, beşik, rocker, beşik ve değişen tablo ile bir kreş tema için tasarlanmış bir oda olması güzel. Ancak, bu ürünlerin tüm gerekli değildir aslında, bebek o bebek bezi tarihinde değiştirildi anlatan bakım gitmiyor. Masalı beşik gibi elimine edilebilir bir şey vardır. Cribs ve bebek yatak takımları bir bebek için yeni doğan herhangi bir boyut bebek destek yapılır. bunları yoksa Peki, bu ürünler için uygun iken, endişelenmeyin.

bebek giysileri için olduğu gibi, şirin giysiler, küçük patik ve şapkalar ile kesin bebek şımartmak isteyeceksiniz. Ama, meselenin aslı ise, bebeğin hayatının başlangıcında aylarında, o gitmek için çok büyük gezileri olmayacaktır. Aslında, anne ve bebek muhtemelen çok zaman gecenin ortasında sonraki besleme için Facebook'a dinlenme harcayacak. Tekrar, evet o bir konsol zekâ dolu olması harika, ama gerçekte birkaç şirin giysiler gibi iyi yapacak, bir. Şimdi, kısa onesies ve travers kendinizi olmamalıdır. Bebek ve bu da onun günün çoğunu geçireceğiniz daha sonra büyük olasılıkla daha bebek tükürmek karar ne bağlı olarak günde birkaç gerekir. çocuk bezi unutmayın! Sahip birkaç geğirme giysi ve battaniye de yardımcı olacaktır.

Tüm bu sizi vazgeçirmek mi? Her anne-baba yolun en iyi her adımda çocuklarının vermek istiyor. Ama, en iyi mobilya olan ve giyim herhangi bir şekilde bebek yardım edecek değildir. Eğer gerçekten ama bazı veya tüm bu öğeleri bulmak istiyorsanız çalışmak için büyük bir bütçe yoksa, tek yapmanız başka seçenekler var. Bunların en bariz el beni çıkışlar için aile ve arkadaşlar istemektir. Daha sonra büyük olasılıkla, onlar bileşen artık gerek borç mutluluk duyacağız. Ya birisi sana ihtiyacın olanı istiyor, sen istiyorum onlara ne söylemek korkmayın. Ayrıca, garaj satış ve tasarruf dükkan çevresinde arama. Temiz ve bulduğunuz her şeyi boyamanız. Bu şekilde sahip olmak zorunda kalacaktır hiç talep bebek bezi fonu ile yardımcı para olacak Tasarruf!


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.