Bebek Mobilya Satın Alma Rehberi



Bebek mobilya, bebek duş verilen hediyeler en popüler türlerinden biridir. Yeni anne bölgenizde bazı popüler mağazalarında bir hediye kayıt varsa kreş mobilya Hediye alışveriş daha kolay yapılabilir. Ancak bu genellikle durum böyle değil. Yeni anne çoğaltır olsun eğer iade edilebilmesi için her zaman bir hediye ile bir hediye makbuz içine emin olun.

misafirler arasındaki iletişim hediye yinelenen engellemek için akıllıca olacaktır. Konuklar ayrıca bir şey daha kreş mobilya parçası gibi pahalı birlikte almayı tercih olabilir. Baban seni sağlam ve güvenliği için inşa edilmiştir seçmek belirli madde olun, bu nedenle yenidoğan kadar iyi yapacak öğeleri gerekir.

Satın alma muhtemelen bu noktada nakit sıkıntısı çeken ve müthiş olarak yeni anne yardımcı olacağını kreş için bir mobilya parçası gibi pahalı bir hediye. Ne herhangi bir doğum ile gelen ön natel bakım ve yaklaşan hastane ve doktor masrafları ile.

Bebek karyolası

Cribs yeni ebeveyn bebek için gereken mobilya en önemli parçası olacak. Onlar stiller çok çeşitli gelir ve herhangi bir kreş tema veya anne kreş için olabilir renk düzeni maç bitiyor. Onlar, Cabrio, atlı kızak ve diğer çeşitli türleri gölgelik, standart cribs olarak geliyor. Daha fazla ortak özellikleri ayarlanabilir yatak yükseklikleri, metal yatak payandaları, serbest bırakma mekanizması, haddeleme tekerlekler ve / veya diş çıkarma demiryolu üç çeşit biri olacağını kullanılabilir bazıları. Bir bebek 3 yaş civarında kadar doğuştan beşik kullanabilirsiniz. Güvenli ve sağlam beşik ve ahşap kalitesine bağlı olarak üzerinden $ 1000 $ 150 dan mal olacak özellikler verilmiştir.

Beşik Şilteler

o / o yaşı yaklaşık 3 yıldır o kadar yatağa zamanının% 50 fazla harcama olacak gibi bir beşik yatak bebek için çok önemli bir öğedir. Minder temelde iki tip gelir: köpük ya da innerspring / bobin. Köpük innerspring / bobin çok daha uzun bir zaman sürecek az süre ağırlığındadır. Aksesuarlar, beşik levha, beşik takozlar ve su geçirmez yatak pedleri yataklar vardır. bir innerspring / bobin yatak $ ile 200 $ 75 mal olacak ise yüksek kaliteli köpük minderli arasında 80 $ 100 $ mal olacak.

Yatak-Tamponlar-Levhalar-Yorgan-Şems

En, gölgelik standart ve Cabrio cribs standart ölçü beşik yatak kullanacak. Yuvarlak beşik, porta beşik, beşik ve beşik tüm öğeyle boyutuna sığdırmak için özel yataklar gerekir. Bir tampon kaburgalar sıkışmış getting bebeğin kol ve bacakları tutarak bebeğin güvende tutmak için gereken gerekli bir öğedir. Bir yorgan ya da yorgan bebek için bir oyun mat, daha ziyade beşik olarak kullanılmamalıdır. Bir bebek bezi istifleyici ve çocuk bezi saklamak için kreş daha düzenli tutmak için kullanılır. Yastık ve bebek için bir güvenlik tehlikesi olan beşik olarak asla kullanılmamalıdır. En nevresim takımları daha kaliteli kumaşlar vs ile bir dizi için yüksek olarak 700 $ için 50 $ dan mal olabilir

Tabloları değiştirme

Değişen tablo iyi yastıklı olmalıdır, korkuluk ve bebek için emniyet bantları içerir. Onlar kombinasyon Stil, şifoniyer çekmece ve açık raflar ile biri gibi çeşitli türleri vardır. Aksesuarlar yastıkları, oraganizers değiştirilmesi ve ısıtıcıları silin. Değişen tablo yaşı yaklaşık iki yıl kadar doğumdan itibaren kullanılabilir. Onlar var aksesuar ve depolama alanına bağlı olarak 90 $ ile 200 $ arası fiyat aralığı.

Sallanan Sandalyeler

Bir sallanan sandalye bebek kreş ya da oturma odası için hoş bir ilave olacaktır. Sallanan sandalye anne-onu yeni doğmuş bebek ile kaliteli zaman çok olması verecekti.

Musa Sepetleri

Musa sepetleri mobilya oldukça benzersiz bir parça vardır. Bir moses basket beklenmedik ama hoşgeldin bebek duş hediye olacaktır. Ayrıca bir şey anne bir hatıra için üzerine geçebileceği. Bu nesilden nesile aşılabilir bir öğedir.

Çocuğun Sallanır Sandalye

Bir çocuk sallanan sandalye harika bir hediye olur. Bir çok insan veren düşünmek olmaz. Bu hediye ile diğer bazı konuk ile hediye çoğaltarak dert etmenize gerek olmazdı.

Çocuk parkı ve Yard Çal

Oyun metre mesafede 3 farklı türleri vardır. Bir oyun parkı ya da bir beşik olarak kullanılabilir temel. Bir yenidoğan için inşa edilmiş bir beşik bildirildi. Bir gölgelik stili güneş ve gelen açık havada serin tutmak için korumalı bir bebek tutmak için. Aksesuarları, dış mekan kullanımı ve levhalar için örgü, değişen bir istasyon bulunmaktadır ayrıca satın alabilirsiniz. Bir oyun bahçesinde yaş yaklaşık 2 yıl kadar doğumdan itibaren kullanılabilir. Kaliteli oyun metre fazla $ 200 arasında 60 $ maliyet.

Taşınabilir Seyahat Yatağı

Bir taşınabilir seyahat beşik kasaba ya da aile veya arkadaş devlet dışında bu aşırı gece gezileri için çok iyi olurdu.

Beşikler

Bir beşik ya da 4 ay kadar doğumdan itibaren kullanılan bebek yan yana gelen rulo yapabiliyor. Beşikler genellikle yastıklı tampon, çarşaf ve yorgan veya yorgan vardır. bir beşik avantajlarından biri bunu kaya olabilir ve bir beşik daha düşük olmasıdır.

Bebek Dresser

Her fidanlık yenidoğan için çekmeceli bir göğüs ihtiyacı var. Farklı tarzı, şekil ve renklerde bir tema ile satın alabilirsiniz. Eğer yeni anne kreş dekorasyon nasıl olacağını biliyorsanız, temaya bebek şifoniyer maç olabilir.


Yüksek Sandalye

Tüm yeni anne mobilya bu çok önemli bir parça gerekir. Ayarlanabilir, güçlendirici geleneksel ve ahşap: yüksek sandalyeler çeşitli türleri vardır. Mama sandalyesi mekanizması, bağlama sistemi bir tür ve muhtemelen kolayca kilitli izin verilmektedir tekerlekler yuvarlanan kilitleme, ayarlanabilir bir tepsi olmalıdır. tam uzanmış yeteneğine ise biberonla beslenmesi için doğmuş gibi Veliler en kısa sürede yüksek sandalye kullanabilirsiniz.

Bassinets

kreş mobilya geleneksel taş beşik olacaktır. Bebeğin yaşı yaklaşık 4 ay kadar doğuştan beşik kullanabilirsiniz. Beşik genellikle bir kaput kapağı, çarşaf, düz levha ve bir tampon yer ayarlar.

Oto Koltuğu

her devlet bebek bir araba süre ölçülü olmak gerekir, çünkü bir araba koltuğu bir zorunluluktur. Yenidoğanların arabanın arka yüzleri bir araba koltuğunda arka koltukta seyahat etmeliyim. Bebek bir yaşında sonra araba koltuğu ileri değiştirmek. Araba koltukları birkaç farklı türleri vardır. Bir bebek araba koltuğu, sedan ve yükseltici koltuk. Bebek ve Cabrio araba koltukları 60 $ ve 300 $ arasında maliyet.

Strollers

Strollers standart bir arabası, tek, şemsiye, çift strooler veya kombinasyon arabası ve araba koltuğu bir seyahat sistemi olarak geliyor. En arabasından bir gölgelik, ön bar, koşum, reliner ve bir depolama alanı var. Aksesuarlar aksesuar barlar, takılabilir oyuncak ve aktivite barlar, bebek koltuk başlıkları, yağmur sheilds ve birlikte iki arabasından takmak için gezginci konnektörleri yer alıyor. Bir avare yaklaşık 3 veya 4 yaşına kadar yaşı yaklaşık 4 ay kullanılabilir. stil ve kalite arabasından bağlı dolara kadar 1.000 $ gibi küçük 15 satın alınabilir.

Bebek Monitörü

Bir monitör bir luxery öğesi olabilir, ama ebeveynler bebeğin güvenli olduğunu güvence ekledi verebilir. ses, ses / hareket ve ses / video monitör: çeşitli türleri vardır. Monitörler yürümeye başlayan çocuk için yenidoğan tarafından kullanılıyor olabilir. monitörün türüne bağlı olarak, en pahalı olan monitör audio / video, dolara kadar 400 $ gibi küçük 20 satın alabilirsiniz.

Palavracı Koltuk

Çok yararlı madde bir fedai koltuğum. Onlar bir aksesuar oyuncak bar, gölgelik, kısıtlama ve değişken hızlarda gelebilir. bebek 9 aylık olana kadar bir palavracı koltuk yenidoğan tarafından kullanılıyor olabilir. 40 $ ve 75 $ arasında standart olmayan pille çalışan palavracı koltuk maliyet akülü sandalye biraz daha maliyetli eğiliminde iken.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.