Bebek Geeks: 2 yaşındaki çocuklar için Windows


Bebek meraklılarının - - Windows üzerinde çalışan özelleştirilebilir bir kabuk çocuklar için yeni bir yazılım sistemi, Sırada ne var.

Sunan Windows işletim yazılımı üzerinde çalışan özelleştirilebilir bir kabuk, Hoopah Windows hibrit yazılım, samimi basitleştirilmiş ve son derece yönetilebilir biçiminde ", fobik bilgisayar" olanların yanı sıra, gençlerin bilgi sunmak için yeni bir yol sağlar .

Daha basit bir yazılım ihtiyacı on yaşındaki bir çocuk için iki yükselen bir piyasa var daha out-of-the-box Windows. İki yaşında bir talimat bu yeni yazılımı kullanarak, yepyeni bir dünyaya doğru geçiş yapabilirsiniz.

Ama yazılım sadece "bebek dahilerin" ile sınırlı değildir. esnek bir arayüz teknolojisi uygulamaları için bir "unthreatening" arayüzü gerek işletmeler için lisanslı olacak.

ilk perakende ürün, KidviewTM Bilgisayar Explorer: Kid-Kolay İşletim Sistemi sunmaktadır bilgisayar için etkileşimli bir öğrenme oyun alanıdır eğlenceli ve kolay kullanımlı bilgisayar ortamı için. Bu matematik, edebiyat ve bilim odaklı 450'den fazla öğrenme etkinliklerinin bir seçim ile paketlenir.

On üzerinden çocuk yaştaki iki için tasarlanan bu çözüm şu anda Dijital Boyutlar, Kid ComputersTM bilgisayar çözümleri entegre ediliyor.

Kid-Computers.com sattıkları her bilgisayar sistemi ile Hoopah ® KidviewTM içerir. Ebeveynler ve öğretmenler Charles Hays, Kid-Computers.com Başkanı göre, yazılım özelliklerini seviyorum.

Bilgisayar sindirme ve karışıklık çıkarmak için tasarlanan yazılım aynı zamanda ebeveynler ve eğitimciler bu sayede bilgisayar ortamında tüm denetimini çocuk geçirmezlik bilgisayarlarında sağlar.

Okuma bilgisayar ve erişim güvenli Internet gitmek için iki kadar genç çocuklar izin resim odaklı ortamda çalıştırmak için gerekli değildir.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.