Bebek Giyim - Gündüz, kıyafeti Ve Özel


Seçerken ve bebek giysileri satın alma, anne, bebek genç günlerde, oldukça kafa karıştırıcı görünebilir birçok seçenek ile karşı karşıya olabilir. , Pratik ve sevimli, şık ve rahat, ihtiyaç ve dürtü ve gece ve gündüz her bebek kıyafetleri satın almak için ne kararlarını etkileyen onların rol oynayabilir arasında bir denge çarpıcı ve ne miktarda.

Bebek giysileri seçerken bu zorluklara Tüm bebekler kadar çabuk büyümek gerçeği ile kötü yapılır. Mutlaka, şimdi uygun almıyorum ama önümüzdeki birkaç ay mümkünse eğer uygun.

hatta bebek büyüdükçe alışveriş cümbüşleri takip ve ilk bebek giysileri alırken, en basit bir bölünme kuralı, üç kuralı hatırlamak yararlı olabilir. çıkmak için gündüz elbise, gece giymek (veya pijama) ve giyimi: Bebeğinizin temel giysi üç tip gerekir.

uyuyan bebekler erken dönemde yapıyor onların çoğu zaman harcamak ne kadar bebek pijama olasılıkla, diğer kategorilerde daha ağır olacaktır. Ama ne tür numaralar her satın almaya karar mı? Eh, bu size çamaşır yapmak istiyorum ne sıklıkla bağlı olabilir, ancak kısa sürede uygun hem ve temizlik düzeyinde rutin ve şıklığı Bebeğiniz için istediğiniz bir düzeye bulacaksınız.

Daywear

ev, en önemlisi, değişen çocuk bezi için erişim, kolay ve basit rahat olmalı etrafında Bebeğiniz için var giysilerini giymek. Bu bebeğin, bu kadar kirli almak bağlanmıştır onu çoğu zaman harcamak olacağını giyim eşyaları vardır. bebek damlamasını, onun süt getirir zaman, zemin etrafında tarar veya diğer dağınık bebek uğraşları herhangi biri, bu kıyafetlerin kirlilik yükünü taşımaya devam etmektedir yok. Bu nedenle, büyük olasılıkla bebeğiniz her zaman ev çevresinde, özel hediyeler gibi onu en iyi kıyafetler giymek istemeyeceksiniz.

Günlük ihtiyaçlarına göre günde en iyi giysi muhtemelen basit beden takım elbise vardır. Onesies, ama bir marka adıdır vadede tek parça bebek giyim bu tip bir açıklama olarak sıkışmış bulunuyor. Ama, benim ilk iki çocuk ile onları growbags arama çağırmak gibi ben keskin bir bahçıvan çünkü o oldu! Muhtemelen günlük gereksinimleri üstünde tutmak için beş ve bu tek parça bebek giysileri on arasında gerekir.

Pijama veya Gecelikler

uyku için Bebek giyim değiştirme konforu açısından en azından daywear aynı ihtiyaçları bazı ve erişilebilirlik yerine getirmelidir. Aslında, sıcak bir iklimde yaşıyorsanız, benzer kıyafetler gece ve gündüz kullanımı ile kurtulmak mümkün olabilir. Ancak, günün aşınma daha sıcak bir sürümü gerekli olacağını sonra soğuk gece, ya da ağır örme pijama veya benzeri pijama ile soğuk bölgede yaşıyorsanız. Gerçekten bütün sağduyu olduğunu ve bebeğiniz ve onun ne rahat hiçbir belirsiz açısından anlatır önce uymak değil uzun olmayacaktır.

Özel Durumlar Up For Giyinme

açık bebek giyim için, ebeveynlerin akıllı ve güzel görünmek bebek giyinmek için bir şans var. Bu ya, o bebek duş hediyeler bazı kendi haline gelebilir burada yerel mağaza adresinden göz almış bebek kıyafetleri.

Ancak, bu öğeler hala askıları, çıtçıtlı, yay ve benzeri, değişen bebek bezi ile engel olmadığından veya bebeğe herhangi bir rahatsızlık dikkat ederek onların pratiklik için kontrol edilmelidir. Eğer, ancak, biraz gösterecekler ve bebek dışarı çıkmak giyinmek istiyor önce uzun olmayacaktır. Ben bebek kız, bir yıl yaşına kadar soyunma hoşnut ve 20 ay şimdi o ön kapıdan dışarı almak için beklerken o bir genç manken gibi etrafında dikmeler de biliyorum.


Category Article ,

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.