A Baby Çeşitli refleksler ile Is Born



Bir Bebeğin refleksleri ..

Bir bebek ilk birkaç hafta boyunca Them korumak için bazı refleksler gerçekleştirmek ile doğar. Bu refleksler ve Birkaç hafta sonra ciddi kaybolur bebeğin gelişimi sırasında gönüllü hareketi ile değiştirilecek olması.

Doktorlar onun merkezi sinir sistemi düzgün çalışıyor emin olun bu refleksleri kontrol eder.

Refleks Yürüyüş

Onun ayakları yere dokunmak ile dik bir bebek tutarsanız, bacakları yürümeye çalışıyorum ciddi gibi görünüyor. Yaklaşık 3-4 hafta sürer gelen bu refleks, ve o kırmayı kadar Aslında o yaklaşık 12 aydır.

Emekleme Refleks

karnına bebek yerleştirin ve o olacak suda poposunu ve bacaklarını bükülmüş bir take-up taramasını konumda. o da gelen edecek yaklaşık iki ay boyunca bu sürer Pls düz Able olmak.

Arama Refleks

parmağınızla veya meme ve dokunmatik bebeğin yanak o olacak çevirmek doğru kaynak ve yiyecek bulmak için ağzını açık seçin. Yaklaşık 12 hafta boyunca son gelen bu refleks olacaktır.

ANLAMAK Refleks

Bebeğin avuç içinde parmağınızı koyun ve o ANLAMAK ondan olacaktır. istemsiz hareket Bu, yaklaşık 3 ay boyunca devam etmektedir.

refleks Sucking

bebeğin ağzına senin parmak (temiz) koyun ve o da emmek ve olacaktır. Bu refleks o beslemek için Able olmak dan garanti eder.

Dalış Refleks

Bir su doğum Ya sırasında veya bir yüzme havuzu - - bebek su konur ise boğazına kadar İşte o su yutmamasına kapanacak kadar. Suyun doğan bu bebeğin bastırmak anlamına gelir ve o da doğal bir yüzücü olacak. Yaklaşık 2 ay sürecek olan bu refleks, ya uzun süre uterus yüzme götürsem.

Babinski's Refleks

Inme bebeğin ayak tabanı ve curl up ve yayılan irade diğer ayak olacak onun ayak başparmağı. Yaklaşık iki yıldır bu sürer.

Yazar Hakkında


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.