Bir Beanie Bebek Sahte olup olmadığını 17 Ways Belirlenir




Eğer itibarlı bayi veya size nasıl bağlantıya geçmek için biliyorum satıcılardan Ty Beanie Babies satın almak her zaman gerekir. Bu bayi ve satıcı Ayrıca fazla başvuru ve / veya geri kişi Onlar iş yapmış arası olmalı.

Çoğu Sahte Beanie Babies ne için bakılacağını bilmek eğer spot kolaydır. o zaman muhtemelen otantik Ty Beanie Babies en Sahte Beanie Babies söylüyorum çok zor olacak nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmiyorsanız.

Bere Bebek gösterir pahalı Beanie Babies kontrol etmek iyi bir yer vardır. eğer yapabilirsen Them Kolu çalışın. kumaş hissediyorum ve Bunların genel görünümünü tanıyın.

Bazı Taklitler, ama mükemmel reprodüksiyon bakılmaksızın Taklitler bakmak ne kadar iyi, Genellikle pek çok hatalar var. Asla sadece bir hatadır.

pahalı Beanie Babies satın alıyor, o zaman ya Taklitler kendinizi eğitmek gerekir en azından bunu Pls gereken bilgileri bulmak için WHERE biliyorum.

Burada Bunların birçok fotoğraf ile birlikte Sahte Beanie Babies hakkında bilgi sahibi iki web sitesi vardır:


Aşağıda bir Beanie Bebek Sahte olup olmadığını belirlemek için 17 Ways şunlardır:

Taklitler çoğu, etiketler üzerinde yazım hataları var ama o kadar otantik Ty Beanie Babies Bazı yapmak unutmayın. Bu yüzden genellikle bu hemen yanında diğer "Hatalar aramak zorunda.

etiketi tarihleri ​​ve adresleri Onlar doğru olduğundan emin olun. Taklitler çoğu şişt etiketi üzerinde yanlış tarih var.

Eğer otantik olduğunu bildiğimiz başka Ty Beanie Baby etiketle şüpheli Beanie Baby etiketleri karşılaştırın.

etiketleri çok açık veya çok koyu üzerinde türü mü var? bu doğru yazı mı?

otantik bir Ty Beanie Baby's tags etiketleri karşılaştırın ve etiketleri büyük veya otantik etiketleri Than küçük olup olmadığını belirler.

başka bir etiket asmak için etiket asmak içinde hazır renk karşılaştırın. çok beyaz mı? Otantik etiketleri bir off-beyaz renk var.

etiketleri aynı asmak rengi var mı? Ya da kırmızı ve sarı asmak etiketi bakmak sessiz veya çok açık veya çok koyu mu? Etiketi mavi kırmızı değil turuncu kırmızı Olmalı asmak.

üzerinde sarı yıldızlı etiketi parlak güneş sarısı, bir hardal rengi Olmalı asmak.

Sahte Beanie Babies Bazı Onların asmak etiketleri üzerinde sarı bir yıldızı var That noktaları da vardır var "sivri." otantik asmak etiketi yıldız noktaları hafifçe yuvarlanır.

asmak etiketleri üzerinde altın kenar kontrol edin. Güzel bir çizgi temiz olmalı ve bir ışık, parlak altın renkli olabilir. O arsız olmamalıdır.

genel büyüklüğü ve şekli Beanie kontrol edin. Sahte Ty oyuncak ayılar Bazı Ya çok büyük veya çok küçük ya da belki de bacakları var ya silah ya da çok kısa garip şekilli vardır kulakları vardır.

ayıcık kafası çok büyük veya doldurularak kaplanmış mı?

gözler Onlar da birlikte ya çok büyük ya da çok küçük yakın olup olmadığını görmek için kontrol edin.

gözleri sağlam bir renk var mı? Bazı Beanie Bebek gözleri sağlam bir renk vardır ve bazıları değildir. Humphrey deve düz siyah gözleri vardır ama Sahte Humphrey çoğu iki ton olan gözlerin var.

kumaş kontrol edin ve kaba ise veya rengi çok koyu veya çok açık olup olmadığına bakar.

kumaş kestirmek doğru görünüyor mu? kumaş kaba, sert ya da yanlış renk midir?

En otantik kasketleri ve tüm yönlere güzel peluş kumaş That "akar" var almaz "kırışık."

doğrulanmanız değil misiniz pahalı Beanie bebekler, satın alma kaçınmalıdır Bir yerde eBay gibi online müzayedeler olduğunu. doğrulanmanız değil mi bu pahalı Beanie Babies O Yeter satın alırsanız Oran sen sonunda Bu Sahte mısınız Bazı satın sonunda edeceğini vardır.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.