Bir baba Baby Shower - Yeni Twist eski Baby Shower üzerinde



yeni bir şey, bir baba Baby Shower deneyin. kimse gerçekçi bebek duş hediye açılış ve parti oyun oynarken oohing süre ve çocuğunun yakın doğum üzerinde aahing, yeni bir baba-onun en yakın arkadaşlarıyla oturup olmak için bekleyin misiniz rağmen. O Onun bir bebek duş tipi kutlama olamaz anlamına gelmez. Baba da, çocuğunun doğum kutlayın hak ediyor!

Tabii ki, dönem baby shower bebek temalı partilerin Visions çağırmak yok. Bir bebek duş planlama Pls yukarıda açıklanan biri gibi. Bu yüzden belki de "baby shower" bu buluşma için uygun bir isim değil. Neden zaten, bir etiket ile kendinizi sınırı? Eğer baba için bebek duş yerine, ister, eğer bir "kutlama-Jim's-yaklaşan-Babalık" parti arayın.

Burada baba-hatırlamak olmak için parti biri bu tip yapmak Birkaç öneri var:

Oyun Oyunlar:

Iyi değil, bebek duş oyunlar. Ancak kutular poker, at nalı, hatta arka bahçesinde gömlek-n-skins bir futbol oyunu.

Yemek, içecek ve Be Merry:

Besi ton ve Have değil-iyi-size gıdalar için. Kaburga, peynir biftek, kanat, ve başka bir şey elinizle yiyin ve bir karmaşa ile attıracağım. Wives şikayetçi olmayacaktır ve kutular Grunt hepiniz istiyorum. (Ya da soda isterseniz) Bazı Biralar var ve barbekü.

Son Night Out:

Al baba-onun bekarlığa veda partisi rakip şehirde bir gece dışarı çıkmak için. ve Bazı dart ateş, bazı bar, bazı oyun havuzu atlamalı mı en az üç yerde çıkartılmamış olana kadar eve gitmez. ayık kalmak ve herkesin tek parça halinde eve alır hale Baba güvenli olsa da, tayin birisi tutun. Eğer anne-o bu planı tamam olduğundan emin olmak için kontrol etmek ister de olabilirdi. O Herşeyden sonra,, Hamile ve All That son-gece-out müsait olmayabilir Might parti-Babalık önce.

Baba-Be için hediyeler:

bebek ihtiyaçlarını dikkate almak, resmi bebek duş edelim. Kendisi için ver baba hediyeler, ya da bebek için seçtiğiniz misiniz hediyeler. Satın uterus bir bebek bezi araç kiti, gözlük, lastik eldiven, Maşalar, clothespin, ve tabii ki, diapering essentials veya baba Dişli Bez Çanta ile tamamlandı.

Gag hediyeler de eğlencelidir. Veya baba favori spor takımın logosunu veya eşleştirme Baba ve Bebek t-shirt ile yeni bebek için giysi satın bulunamadı. de, piller gibi ihtiyaçları düşünün. Büyük ihtimalle, ama Mom's kayıt üzerinde olmayacak tüm Ebeveynler Bu pilleri çocuklar ile herhangi bir evde sıcak bir mal olduğunu biliyorum. Yaratıcı olun.

Ve baba unutma O Bazı Might ihtiyacı kadar son ebeveynlik eğilimleri hakkında güncel Kendisi için malzeme okuma. American Baby Dergisi Mesela Babalık rahim, komik veya Aksi takdirde, ya da belki bir dergi aboneliği baba için, üzerine bir kitap almak düşünün.

diğer yeni Dads oyuncaklar ya da nesneler Onların inconsolable Küçüklerin kaynak kişi idi özellikle yararlı Pls kaynak ne düşünmek Ask ve Ya satın almak veya Them tavsiye Pls baba-to-be kat Junior ile tek başına ev sahipliği yapmaktadır.

Baba Rahatlık:

Yeni Dads genellikle oldukça orada ne hayat yeni bebek geliyor sonra gibi olacak hakkında vurguladı. misafir olmak ile Kendi deneyimlerini bir baba hakkında komik ve yararlı hikayeler anlatmak için hazırlanmıştır olun. onun karısı gerçekten deli değildir Bu bir nokta rahim rahatlatmayı olun, o sadece hormonal ve bu da, Marshall geçmektedir.

Unutmayın, baba bebek duş geleneksel duş gibi olmak zorunda değilsiniz, hatta, ama bir duş Called sen teneke baba sadece Aynı için bir tane var.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.