Bebek Akne



Yeni anne bebek görebileceğiniz en yaygın koşullardan biri, bebek sivilcelenme. Ama o kadar genç bir çocuk şaşırtıcı olsa da, ne de, gerçekten ciddi bir sorun değil siz aşırı sebep ya da tedavileri konusunda endişe edilmelidir.

Doğan Bazı bebekler, yüzlerinde küçük kırmızı yumrular olabilir. Bu bebek akne, ama bir şey denir değil "milia" olan genellikle birkaç hafta içinde kaybolur. Öte yandan, akne, aynı iki haftalık dönemde çevresinde görünür ve bazen yanaklar, çene, alın üzerinde kırmızı, tahriş olan cilt ve hatta geri çevrili küçük beyaz başkanları olarak kendini gösterir.

Gençler ve hatta yetişkinlerde akne aşırı yağlı cilt ve hormon suçlanmaktadır. Hormonları genellikle yüz lekeleri sorumlu tutulduğunu, plasenta yoluyla bulaşan bu, bebeklerin içinde geçerlidir bir ölçüde. Ancak, bilim ve neden gerçek bir fikri olan bir çocuk o olacak birkaç hafta için bir tedavi normal yoktur.

bebek akne, onlar kadar şiş olabilir yüz alanları görünür Çünkü, sert bir deterjanla yıkanmış veya drooled levhalar, ama biraz ağırlaştırılmış olabilir ki ekstra tahriş, senin çamaşır sabunu değişen ve silerek gidecek karşı ovuşturdu onların nemli bir bezle yüzünü gerektiğinde.

Bu sadece daha fazla deriyi tahriş edecek gibi bu krem ya da yağ gibi ev ilaçları denemek için tavsiye edilmez. Kural olarak, bir şey daha hafif bebek sabunu ile günde bir kez yıkama daha ihtiyaç vardır. bebek akne anlamlı kötüye görünüyor Bazı durumlarda, doktorunuz bir krem veya başka bir ilaç önerebilir. O da emziren anne sütü ile akne tetikleyen herhangi bir ilaç olup olmadığını görmek için, aynı anda kontrol eder.

Yazar Hakkında

Jackie G. Maxwell Malcolm's Web 'de ikamet bebek ve yürümeye başlayan çocuk uzmanıdır. Ziyaret ve gizem alacak ve ebeveynlik sizin değerli küçük bir korkulur ücretsiz haftalık ipuçları kaydolun.


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.