Bir Sürpriz Baby Shower Kutlamak için Perfect Way Can Be


sürpriz bir bebek duş Fırlatma zor olmak zorunda değildir. Aslında, her yer için eğlenceli olabilir. Tek gereken biraz sabır, birkaç temel adımları, ve arkadaşlar ve aile işbirliği.

Sürpriz bir duş çok gizli olarak hatırlıyorum, bazı sırları İÇERMEZ. Ama anne-bir sürpriz için Facebook'a olacaksa olur emin olmak isteyeceksiniz. Erken hamileliği, o bir sürpriz baby shower için olup olmadığını ya da o çok önceden bilemez olmadığınızı çalışın. Bu anne-o kadar duygu değilken olması şaşırtıcı engelleyebilirsiniz. (Anne-olması durumunda, o daha fazla zamanı geldiğinde uygun zaman giymiş olması muhtemel olacak o kadar gelen bir sürpriz baby shower vardır bilir.)

Bir kez bebek duş, bir sürpriz ya da olacak mı anne-bebek hediyeleri için kayıtlı olmak emin olun tespit ettik. olmayan bir sürpriz baby shower yaşıyorsanız bile, asla annem-o bebek için ne istediğini gösterilmesini isteme uygundur. kayıt edelim konuşmaya başladı bebek duş misafirler kendi bireysel bütçeler çerçevesinde hediye seçmekte özgür hissediyorum yapabilirsiniz.

Size en yakın olanların yardımına başvurabilirsiniz gerekir anne-özellikle baba-to-be, olmak. O bir tarih ve saat sürpriz baby shower için belirlemeye yardımcı olmak için mümkün olacak. sıra şüphe az miktarda onu oraya yardım gibi. O da o bir beyzbol şapkası ve hiç makyaj dışarı baş değil emin olabilirsiniz.

Belki o sadece kahve için üzerine geldiğini düşünmesini! Yakın aile bir bebek duş konuk listesinin hazırlanması ile yardımcı gerekecektir. Eğer anne-direkt olarak sormak mümkün olmayacaktır beri. Eğer annesi veya anne-in-law ve belki de bu bilgiye ulaşmak için bir kardeş güvenmek zorunda kalacaktır. sürpriz baby shower davetiye gönderirken dikkatli olun. Bu bir sürpriz baby shower olarak belirtmek gerekir! Yanlışlıkla fasulye dökülmesini kimse istemiyorum!

Sizin tema tutabilir şaşırtıcı anne-to-ekstra mil giderek olabilir. Beklenmedik bir bebek duş konuk bunu yapmak mümkün olduğuna sağlayarak. seyahat masraflarına yardımcı olmak için bu bebek duş konuk arkadaşları yakın sor. Bu anne-müzik olarak hediye parçası olarak gerekirse. Muhtemelen bir bebek hediye duş daha fazla seveceksiniz!

Ayrıca sürpriz temalar ile bebek duş oyunlar oynayabilirsiniz. konukların tüm çocuk bezi dışarı ileterek "bebek bezi sürpriz" oyunu oynamaya çalışın. bunlardan biri (siz, çikolata veya fasulye daldırma kullanabilir veya hayal gücünüzü kullanın) içinde bir "karmaşa" sahip olan. Dağınık bebek bezi alır tek bir ödül kazanır.

Ya da anne-bir çocuk bekliyor olması halinde, oynayabilirsin "bebek bezi pin". Sadece onur senin kör-katlanmış konuk bebek bezi yere gitmeden önce. bir su tabancası ile Squirt onu sık sık erkek bir bebek bezini değiştirmek ile ilgili "sürpriz" taklit!

Bazen, bebeğin sürpriz bir duş tutmaya çalışmak ne kadar zor. Annen-bu konuda öğrenmek olabilir için. Bu da, aşağı gitmesine izin vermeyin. onun için sürpriz bazı unsurları olacaktır. o bebek duş bekliyor olsun ya da olmasın.

Beklenmedik misafir, parti iyilik, ya da egzotik bir pasta olabilir. bol diye saymak olmadığını olacak!


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.