For All Seasons Giyim


Birkaç şey duckies, maymunlar ve tema renkleri daha bir bebek duş daha da önemli görünüyor. Bir kez bebek evde olsa olsun, bebek kıyafetleri ile ilgili en önemli şey kaygıları çeşitli vardır, yaşayan iklim tipi ve onlar sizin bebeğiniz doğar o yılın zamanında baby.Depending korumak ne kadar iyi olduğunu Bebeğiniz için dikkate almak çok hassas bir doğa.

yaz bebekler veya bebekler ılık iklimlerde için, aşırı ısınma sadece kaygı değil. Bir bebeğin cilt giderek daha az koruyucu o bölge tabaka, özellikle inanılmaz ışığa duyarlıdır.

Güneş koruyucu bebeğinizin hassas cildi için tek şart değildir. yaz oyun sırasında bebeğin veya taşıma beşik üzerine bir havlu veya battaniye tutulması bebeğinizin zarar güneşi tutmak için mükemmel bir yoldur. Şemsiye ve açılır çadır da plaj gün için mükemmeldir. Emin olun hiç güneş için havalandırma, ancak çok az bol var - yolu Bebeğiniz güneşte almazsınız veya parlak güneş ışınlarının de şaşı gerekir.

günlük yaz giymek için, hafif pamuklu yapılır onesies pantolon ve gömlekler için harika bir alternatif vardır. konforlu olmasının yanı sıra, kolayca küçük bir çanta ya da bir dökülme veya kaza durumunda ekstra birlikte getireceği çanta sığmaktadır. Bebeğinizin başka bonus yaz aylarında doğmuş olmak gerçekten ayakkabı giymek zorunda değildir seksen derece hava yetmişbeş bir gezginci bir bebek beri, aşağı ayakkabı maliyeti tutmak olacaktır! gezginci bir battaniye tutulması bebekler çok daha fazla hava sıcaklığındaki değişim duyarlı beri, bir sürü klimalı binalar konum, özellikle önemlidir.

kış giyim için, katmanlar halinde bebekler donatılacak ısıtmalı binalar ve dışarısı arasındaki farkı mücadele için iyi bir yoldur. soğuk havalarda dışarıda olmanın uzun uzanıyor kaçınmak, ama muhtemelen iyi bir fikir kısa yürüyüşler veya araba ve binalar arasında geziler, sıcak paket hayati önem taşımaktadır. Eğer çok kar olan bir iklimde yaşıyorsanız, güneş tehlikesi tüm açılardan saldırılardan sonra, daha da yaza göre daha yaygındır yakmak. Sıcak çorap, eldiven, şapka ve ön basılı buntings in bebeğin vücut ısısını en çok fazla içmeden zaman sıcaktan biraz bebek kaçmasına izin için harika bir yoldur tutmak için iyi bir anlaşma yapacak bebek için ya da rahatsızlık için çaba.

Katmanları hemen hemen her hava çalışır. Herhangi New Englander söyleyecektir gibi, yeteneği bir katman koymak veya onu değişen iklimler mücadele anahtarı alın. Bu çok daha hassas senden daha sıcaklık veya dış hava koşullarının küçük değişiklikler olduğunu bebeğiniz için özellikle önemlidir. Bu yüzden ekstra bir kazak etrafında tutmak ya da daha sıcak giyim Tabiat saklanacak bir şey için hazırlanmak için harika bir yoldur altında bir onesie koyarak. Diye diken üstünde yeni anne tutmak seviyor!
Yazar Hakkında


Category Article

What's on Your Mind...

Blogger tarafından desteklenmektedir.